Professionel Energimærkning af alle typer ejendomme

Få professionel hjælp til energimærkning af dit hus. Vi har stor erfaring med energimærkning og kan både hjælpe ved boligsalg, nybyggeri og ved manglende eller forældet energimærke i forbindelse med ansøgning om tilskud til energirenovering.

De primære formål med energimærkning er at motivere både sælger og køber til energibesparelser og øge effektiviteten inden for anvendelse af energi i bygninger. For købere af en bolig er det tillige for at synliggøre de energimæssige udgifter forbundet med købet.

Sørg for at få en god snak med vores energikonsulent, når vi kommer ud for at energimærke dit hus. Af og til skal der kun enkelte og lette forbedringer til for at forbedre energimærket. Det kan forøge chancerne for at få boligen solgt og måske kan din bolig ovenikøbet sælges til en højere pris.

Hvis du står og skal renovere din bolig med henblik på energieffektivisering og ønsker at søge tilskud til energiforbedringerne, kræver det også at din bolig er energimærket. Din bolig skal være energimærket efter 1. oktober 2012 og energimærket må højest være 6 mdr. gammelt på ansøgningstidspunktet. Hvis din bolig mangler et energimærke i forbindelse med ansøgning om tilskud til energirenoveringen, kan du i nogle tilfælde også få tilskud til selve udgiften til energimærkning.

Priser fra 4500 kr. på energimærkning.

Kontakt os for mere information omkring priser.

  Kontakt os nu

  Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt til en snak omkring jeres krav og behov.

  ENERGI:
  Spørgsmål til tilskudsordningEnergimærkning

  YDELSER:
  Byggerådgivning & Byggetilsyn3D Tegninger & visualiseringKøberrådgivningByggetilladelse

  Om energimærkning

  Hvad er Energimærkning ?

  I Danmark har vi lovpligtig energimærkning af bygninger ved salg, udlejning og nybyggeri. Det gælder for boliger som fx enfamilieshuse og flerfamilieshuse. En energimærkningsrapport består af to dele, der tilsammen belyser en bygnings energimæssige tilstand og dens besparelsespotentiale:

  • En vurdering af bygningens energimæssige tilstand indplaceret på energimærkeskalaen nedenfor – dvs. et energimærke. Denne del fungerer som en form for varedeklaration, når en bygning eller en lejlighed, kontorlokaler eller andre enheder i en bygning sælges eller udlejes.
  • Forslag til energiforbedrende og energibesparende tiltag i bygningen. Mærkningen giver et overblik over de forbedringer, der kan gennemføres umiddelbart og de energibesparelser der vil være fordelagtige at gennemføre i forbindelse med renovering.

  Hvad betyder energimærket?

  Energimærket er et udtryk for bygningens energieffektivitet. Energieffektiviteten beskrives på en skala med mærkerne A2020, A2015, A2010, B, C, D, E, F og G. De fleste bygninger i dag ligger på trin C-G – medmindre de er blevet energirenoveret eller er nyopførte. Læs mere om energirenovering her.

  Hvor længe gælder et energimærke?

  Et energimærke af helårsboliger gælder i 10 år. Dog er energimærkninger udarbejdet mellem 1. september 2006 og 31. januar 2011 kun gyldige i 7 år. Man må som udgangspunkt gerne genbruge energimærket, når man sælger, hvis det sker inden for de 7 eller 10 år. Har du bygget om eller foretaget ændringer, der har påvirket boligens energiforbrug, skal du have ny energimærkning.

  Læs også om energimærkning hos energistyrelsen.

  Energimærke | Boligsalg

  Det er sælgers ansvar

  Det er sælgers ansvar, at der er et gyldigt energimærke på huset, inden man sælger sin bolig. Hvis man annoncerer for salg, skal energimærket fremgå af salgsannoncen. Det gælder også selv om man ikke sælger gennem en ejendomsmægler, men selv står for salget af sin bolig.

  Enfamilieshuse og rækkehuse m.v.

  Når enfamilieshuse skal sælges, skal de have et gyldigt energimærke, hvis de er 60 meller derover. Det gælder også for række-, kæde- og dobbelthuse. For denne type af huse betragtes hver boligenhed nemlig som en bygning for sig.

  Hver enkelt bolig skal således også energimærkes, og energimærkningen af huset skal fremlægges for køber, inden der indgås aftale om salg. Sælges boligen gennem ejendomsmægler, skal energimærkningen være ejendomsmægleren i hænde inden bygningen annonceres til salg, så energimærket kan fremgå af salgsmaterialet.

  Et godt energimærke giver højere salgspris

  Et energimærke fortæller køber, om energiudgifter i bygningen er passende og om bygningen i øvrigt har et tidssvarende og klimavenligt energiforbrug.

  På diagrammet i næste kolonne kan du se, hvad de forskellige spring på energimærkeskalaen betyder for salgsprisen på et gennemsnitligt og typisk hus på 140 m2. Som en tommelfingerregel stiger et hus typisk ca. 100.000 kr. i værdi for hvert trin det forbedres på energimærkeskalaen.

  Det kan derfor ofte betale sig at investere i energirenovering, før du sælger. Hvis du alligevel skal ombygge eller renovere før salg, så tænk energiforbedringerne med. En investering på 100.000-200.000 kr. vil i mange tilfælde kunne tjene sig hjem. Få et overblik over dine muligheder for energirenovering og bestil et besøg af os. Læs mere her.

  Hvordan udarbejder vi et energimærke?

  En professionel Energimærkning hos os udføres af vores energikonsulent, som registrerer bygningen, måler og undersøger isoleringforhold, vinduestyper, døre og varmeanlæg. På det grundlag estimeres bygningens beregnede energiforbrug under standardbetingelser for vejr, familiestørrelse, driftstider, forbrugsvaner m.v.​

  Det skal vi bruge inden energimærkningen

  1. BBR-oplysninger
  2. Årsopgørelse for vand, varme og elforbrug
  3. Bygnings- og installationstegninger
  4. Evt. attest for hulmursisolering
  Anmeldelser fra vores søde kunder:
  "Punktligt, præcist og serviceminded"

  Rinaldo Madiotto

  Norca.dk
  5
  2021-04-17T18:58:11+00:00

  Rinaldo Madiotto

  "Punktligt, præcist og serviceminded"
  "Jeg ringede til Chris onsdag og han kom allerede torsdag for at lave en energimærkning. Det var hurtigt og behageligt, og synes han virkede grundig. Han gav også fint input til de spørgsmål jeg havde.
  Alt i alt meget tilfreds."

  Mikkel Gulmann Madsen

  Norca.dk
  5
  2021-04-17T19:00:47+00:00

  Mikkel Gulmann Madsen

  "Jeg ringede til Chris onsdag og han kom allerede torsdag for at lave en energimærkning. Det var hurtigt og behageligt, og synes han virkede grundig. Han gav også fint input til de spørgsmål jeg havde. Alt i alt meget tilfreds."
  "Norca ApS har hurtigt sendt en serviceminded medarbejder, som har vurderet vores hus m.h.p. en vurdering af Energimærkning, som blev modtaget dagen efter. Rapporten er meget udførlig. Super!"

  Erik Rasmussen

  Norca.dk
  5
  2020-09-16T18:02:00+00:00

  Erik Rasmussen

  "Norca ApS har hurtigt sendt en serviceminded medarbejder, som har vurderet vores hus m.h.p. en vurdering af Energimærkning, som blev modtaget dagen efter. Rapporten er meget udførlig. Super!"
  "Opgaven med energimærket blev løst hurtigt, præcist og på en meget sympatisk måde."

  Hans Thygeasen

  Norca.dk
  5
  2021-04-17T19:20:29+00:00

  Hans Thygeasen

  "Opgaven med energimærket blev løst hurtigt, præcist og på en meget sympatisk måde."
  "Jeg har valgt 5 stjerner, fordi jeg havde en rigtig god oplevelse, både med deres kundeservice når man ringede, og ikke mindst deres konsulent, han var virkelig forberedt, og vi havde en hyggelig gennemgang af det hele, han vidste hvad han talte om.
  Energimærkningen, kom ganske få dage efter.
  Jeg har anbefalet dette firma til mine børn, og andre, der er i samme situation som mig."

  Kjeld Morsø

  Norca.dk
  5
  2021-04-17T18:47:19+00:00

  Kjeld Morsø

  "Jeg har valgt 5 stjerner, fordi jeg havde en rigtig god oplevelse, både med deres kundeservice når man ringede, og ikke mindst deres konsulent, han var virkelig forberedt, og vi havde en hyggelig gennemgang af det hele, han vidste hvad han talte om. Energimærkningen, kom ganske få dage efter. Jeg har anbefalet dette firma til mine børn, og andre, der er i samme situation som mig."
  "Vi fik lavet en energimærkning af vores bolig. Arbejdet blev udført som aftalt, og de efterfølgende spørgsmål afklaret fint. Fint arbejde og god kommunikation."

  Peter Calum

  Norca.dk
  5
  2021-04-17T18:59:28+00:00

  Peter Calum

  "Vi fik lavet en energimærkning af vores bolig. Arbejdet blev udført som aftalt, og de efterfølgende spørgsmål afklaret fint. Fint arbejde og god kommunikation."
  "Super professionelt på en meget behagelig måde. Overholdt alle aftaler.
  Kan varmt anbefales."
  Norca.dk
  5
  2021-04-17T19:23:07+00:00
  "Super professionelt på en meget behagelig måde. Overholdt alle aftaler. Kan varmt anbefales."
  "Intet at sætte en finger på. Fik hurtigt tilbud, hurtig aftale om gennem af ejendommen og hurtig energimærke til en konkurrencedygtig pris. Hvad kan man forlange mere?"

  Verner Kok Jensen

  Norca.dk
  5
  2021-04-17T18:48:56+00:00

  Verner Kok Jensen

  "Intet at sætte en finger på. Fik hurtigt tilbud, hurtig aftale om gennem af ejendommen og hurtig energimærke til en konkurrencedygtig pris. Hvad kan man forlange mere?"
  "Hurtig og effektiv sagsbehandling"
  Norca.dk
  4
  2021-04-17T19:24:19+00:00
  "Hurtig og effektiv sagsbehandling"
  "Hurtig ekspedition, professionelt arbejde"

  Alice Hansen

  Norca.dk
  5
  2021-04-17T19:21:52+00:00

  Alice Hansen

  "Hurtig ekspedition, professionelt arbejde"
  "Jeg blev anbefalet Norca, da jeg skulle have udført et energimærke, med absolut rette. Efter en kort telefonisk dialog var jeg helt klar over hvilke dokumenter, og oplysninger, jeg skulle have klar ved Chris' gennemgang af bygningen.
  Prisen på arbejdet synes jeg er absolut fair."

  Christoffer Steffen Hansen

  Norca.dk
  5
  2021-04-17T18:33:53+00:00

  Christoffer Steffen Hansen

  "Jeg blev anbefalet Norca, da jeg skulle have udført et energimærke, med absolut rette. Efter en kort telefonisk dialog var jeg helt klar over hvilke dokumenter, og oplysninger, jeg skulle have klar ved Chris' gennemgang af bygningen. Prisen på arbejdet synes jeg er absolut fair."
  4.9
  11
  Norca.dk