Ingeniør teknisk rådgivning

Norca tilbyder skræddersyet byggerådgivning, der tilpasses specielt til den enkelte kunde. Vi finder i fællesskab ud af, hvilke løsninger der passer bedst i netop jeres sag. I vil få mulighed for at være en del af forløbet, hvis det er det, I ønsker. Ellers tager vi hånd om de nødvendige beslutninger og sørger for at projektet forløber planmæssigt.

Vores fokus fra start er på planlægning af byggeforløbet, så budgettet og tidsplanen ender præcist og i det ønskede niveau. Vi er ligeledes meget opmærksom på, at vi sammen tager vores forbehold, inden kontrakten med den/de udførende entreprenører underskrives.

Eksempler på Rådgivning

 • Valg af konstruktioner og materialer
 • Opmåling af materialer
 • Indhentelse af tilbud entreprenører og leverandører, herunder kontraktskrivning
 • Gennemlæsning af indhentede byggetilbudtilbud
 • Udarbejdelse af tidsplan og budget
 • Styring af tid og økonomi

Tilsyn

Hos Norca fører vi også tilsyn med dit byggeri. Når entreprenøren går igang, kan det være svært som privat person at følge med om byggeriet forløber efter planen. Ligeledes kan det være svært at afgøre, om entreprenøren har det rigtige tekniske bygge niveau som sikre den bedste kvalitet. Vi kan hjælpe ved løbende at besøge din byggeplads, afholde byggemøder mellem dig og din entreprenør og sikre at alle dine interesser bliver varetaget korrekt.

  Kontakt os nu

  Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt til en snak omkring jeres krav og behov.

  ENERGI:
  Spørgsmål til tilskudsordningEnergimærkningEnergirådgivning

  PRIVAT:
  3D Tegninger & visualiseringByggetilladelseByggerådgivningKøberrådgivning

  ERHVERV:
  BygherrerådgivningLedelse & Styring