NYBYGGERI, TILBYGNING & OMBYGNING

Skal du bygge nyt hus og kunne du tænke dig en unik bygning som adskiller sig fra typehusfirmaernes? Så er vi gerne behjælpelige med at hjælpe dig igennem processen. Vi tegner og visualiserer dine idéer i 2D eller 3D eller som walktrough. Vi tilpasser os dine ønsker, som det passer dig. Når en bygning visualiseres, skabes der rummelighed i tegningsmaterialet og de ønsker og idéer der førhen først kom efter opførelsen af byggeriet kan klares på tegnebrættet.

Vi oplever stor tilfredshed i at tage en rådgiver med lige fra idéen til udførelsen og ibrugtagningen. Da der i større grad stilles krav til materialet til Byg&miljø, oplever vi, at folk støder ind i en masse problemer, når de selv prøver at komme igennem ansøgningen, hvorfor de ender med at kontakte os.

Når vi er med fra start, når vi også at fange fejl på tegnebrættet, hvilket er meget besparende i sidste ende. Byggerådgivning på et nyt hus behøver ikke at koste mere end 1% af opførelsesprisen og vi anbefaler derfor også, at alle, der bygger med andre firmaer, har en ekstern bygherrerådgiver med på sidelinjen til at holde de udførende til ilden.

  Kontakt os nu

  Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt til en snak omkring jeres krav og behov.

  ENERGI:
  Spørgsmål til tilskudsordningEnergimærkningEnergirådgivning

  PRIVAT:
  3D Tegninger & visualiseringByggetilladelseByggerådgivningKøberrådgivning

  ERHVERV:
  BygherrerådgivningLedelse & Styring